S.C. SEMPRE DRITTO TOUR S.R.L. este o societate cu capital privat, ce ofera servicii de transport intern si international de persoane precum si servicii de transport de colete si posta rapida. Sempre Dritto Tour va ofera posibilitatea de rezervare bilete autocar Romania Italia rapid si simplu.

S.C. SEMPRE DRITTO TOUR S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in iunie 2003, de dl Eugen Paulet, destinata transportului intern si international de calatori. Urmare efortului continuu depus de intreaga echipa, SEMPRE DRITTO TOUR este astazi, unul din cei mai mari transportatori romani de calatori. Societatea noastra vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei oferind servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane precum si in domeniul transportului de colete si al turismului. In prezent, agentia de transport SEMPRE DRITTO TOUR are reprezentante deschise in Botosani, Iasi, Roman, Onesti, Brasov, Bucuresti, Constanta si Palermo si efectueaza curse de linie regulate catre Italia, Spania, Germania, Anglia, Franta, Olanda, Danemarca.

Parcul Auto Sempre Dritto Tour

Initial parcul auto al societatii era compus din doua microbuze si un autocar. La 29 ianuarie 2004, SEMPRE DRITTO TOUR s-a mutat in casa noua, inaugurand noul sau sediu din Roman - Pietonalul Stefan cel Mare, societatea numarand noua angajati. In acelasi an societatea a mai achizitionat trei autocare, marindu-se astfel capacitatea de transport. Totodata s-a investit si in dezvoltarea infrastructurii de intretinere si reparare a parcului auto, achizitionandu-se un garaj de 500 mp in care lucreaza 3 specialisti mecanici.

In prezent SEMPRE DRITTO TOUR dispune de un parc auto foarte bine organizat si intretinut, compus din:

  • 3 bucati Microbus VW - transport persoane
  • 5 bucati Microbus Mercedes Sprinter - transport persoane
  • 1 bucata Microbus Mercedes Vario - transport persoane
  • 3 bucati Autocar SETRA
  • 1 bucata Autocar MERCEDES TRAVEGO
  • 3 bucati Autocar MAN

Eolutie Sempre Dritto Tour

SEMPRE DRITTO TOUR se mandreste cu o echipa de 50 de angajati profesionisti, a carei medie de varsta este de 35 de ani. Imaginea firmei are un plus datorita frumoaselor angajate care va raspund la telefoane, gata oricand sa va rezerve un bilet sau sa va ofere o informatie. Nu putem omite echipa de soferi exceptionali pe care o detinem, alcatuita din 25 de persoane. Acestia au fost selectati printr-un concurs riguros, criteriile de baza pentru alegerea acestora reprezentand seriozitatea, eficienta, experienta si caracterul. Toti soferii nostri detin atestate profesionale pentru transportul de persoane, respectiv de marfa si efectueaza anual testele psihologice si medicale conform legislatiei in vigoare.
Siguranta, Confort, Rapiditate

Acestea au fost dezideratele noastre de la bun inceput, fapt ce a facut sa castigam increderea clientilor nostri oferindu-le servicii si confort la standarde tot mai ridicate. De asemenea, anul 2004 a adus SEMPRE DRITTO TOUR mai aproape de clienti inaugurandu-se alte trei filiale ale agentiei in Iasi, Botosani si Brasov. In 2005 agentia a deschis doua sedii noi in Bucuresti si Onesti, in prezent societatea numarand 50 de angajati. De asemenea, s-a investit in achizitionarea unui teren de 5 hectare, in comuna Horia, la E85, in vederea deschiderii unui nou service specializat in repararea si intretinerea parcului auto propriu.

In 2006 au fost deschise inca doua puncte de lucru, la Palermo Italia si la Constanta. Totodata, furnizam clientilor nostri servicii de mesagerie interna si externa, avand avantajul unei arii mari de acoperire datorita agentiilor noastre din tara. In 2006 compania a achizitionat 50% din partile sociale ale altor doua firme de profil INTERNATIONAL TOUR'S AIR PAL- Bucuresti si INTERNATIONAL TOUR'S - Niscemi ITALIA, societati ce detin licente de traseu pentru curse de linie regulate ROMANIA - ITALIA, curse cu plecari in fiecare zi de marti ti joi cu retur vineri respectiv duminica.

SEMPRE DRITTO TOUR a incheiat un contract cu binecunoscuta societate "OMV" in baza caruia toate masinile noastre pot alimenta de la statiile acesteia pe baza cardurilor emise de furnizor. De asemenea in 2006 societatea noastra a achizitionat 3 autocare noi, model SETRA cu clasificare de 4 stele oferindu-le clientilor nostri tot confortul si siguranta necesare unui transport profesionist.

Abonare newsletter

Afla din timp reducerile la bilete! Aboneaza-te la newsletter si afla primul reducerile la biletele de autocar Romania - Italia sau Italia - Romania.

Sempre Dritto Tour

Sempre Dritto Tour asigura transportul intern si international de calatori, in special intre Romania si Italia. Curse Romania - Italia si retur. Transport persoane cu autocarul Romania - Italia.

Sempre Dritto Tour ofera servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane precum si in domeniul transportului de colete si al turismului.

Agentia Centrala Romania

Adresa: Romania, Neamt, Roman, Stefan cel Mare, M15, Parter

Telefon : (+40)233-744-902

Agentia Centrala Italia - PALERMO

Str Rosario Gregorio, Nr 46, cod 901
(+39)320.1163.883, 329.5425.681, 329.1088.638
Agentii Sempre Dritto Tour Italia
Agentia SALERNO - ANTONIO PARISI, NR. 11 - Mobil: (+39) 320 570 44 88
Agentia EBOLI - VILLA GONZAGA, NR. 124 - Mobil: (+39) 320 371 86 26

Alte agentii din tara

Cernavoda
Mobil: (+40) 728 228 106
Calarasi
Mobil: (+40) 728 228 108
Fetesti
Mobil: (+40) 728 228 109