Formular rezervare bilet!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sempre Dritto Tour ofera servicii transport persoane Italia, Sicilia - Romania cu autocarul la super pret.

Transport persoane Italia - Romania, Sicilia - Romania

Calatoriti cu Sempre Dritto Tour din Italia in Romania si retur in maxim de siguranta si confort. Sempre Dritto Tour va ofera cele mai bune preturi la bilete Sicilia - Romania si retur.

Puteti calatori cu Sempre Dritto Tour din oricare din orasele urmatoare si cele apropiate lor. Messina, Milazzo, Roca Di Caprileone, Barcelona, Falcone, Patti, Brolo, Capo Di Orlando, Santa Agata, Santo Stefano, Cefalu, Termini Imerese, Caracoli, Palermo, Partinico, Alcamo, Castellamare, Segesta, Trapani, Marsala, Mazara Del Vallo, Menfi, Caltabelotta, Scicca, Taormina, Giarre, Catania, Siracusa, Ragusa, Vittoria, Caltagirone Gela, Licata, Enna, Caltanisetta, Agrigento.

Sempre Dritto Tour pune la dispozitia clientilor curse directe Italia - Romania, Sicilia - Romania si retur in fiecare zi de Marti si Joi. Pentru a fi siguri de data calatoriei va rugam sa faceti reyervare din timp. Cursele Romania - Italia oferite de Sempre Dritto Tour se realizeaza in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi de pe piata. Mai jos sunt detaliate preturile la cursele Romania Italia.

  • Bagajul GRATUIT este de 40 KG, (30 KG in cale si 10 KG bagaj de mana).
  • Ce depaseste greutatea de 40 KG se plateste 1 Euro/kg.
  • Copii in varsta de pana la 2 ani, au bilet gratuit, fara loc.
  • Copii in varsta de pana la 11 ani neimpliniti beneficiaza de reducere 50% din pretul biletului.iar comisinul cedat este de 10e
  • Coletele expediate prin serviciul de coletarie se platesc cu 1 Euro/kg.
  • Societatea isi rezerva drepturile de a modifica preturile fara o notificare prealabila. Toate rezerarile facute pe site sau telefonic isi vor pastra pretul afisat!

Vezi preturi actualizate la bilete.Vezi preturi actualizate la bilete.

 

Sempre Dritto Tour - Bilete autocar curse Romania Italia si retur

Sempre Dritto Tour asigura transportul intern si international de calatori, in special intre Romania si Italia. Curse Romania - Italia si retur. Transport persoane cu autocarul Romania - Italia.  Sempre Dritto Tour ofera servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane precum si in domeniul transportului de colete si al turismului.

Abonare newsletter

Afla din timp reducerile la bilete! Aboneaza-te la newsletter si afla primul reducerile la biletele de autocar Romania - Italia sau Italia - Romania.

Sempre Dritto Tour

Sempre Dritto Tour asigura transportul intern si international de calatori, in special intre Romania si Italia. Curse Romania - Italia si retur. Transport persoane cu autocarul Romania - Italia.

Sempre Dritto Tour ofera servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane precum si in domeniul transportului de colete si al turismului.

Agentia Centrala Romania

Adresa: Romania, Neamt, Roman, Stefan cel Mare, M15, Parter

Telefon : (+40)233-744-902

Agentia Centrala Italia - PALERMO

Str Rosario Gregorio, Nr 46, cod 901
(+39)320.1163.883, 329.5425.681, 329.1088.638
Agentii Sempre Dritto Tour Italia
Agentia SALERNO - ANTONIO PARISI, NR. 11 - Mobil: (+39) 320 570 44 88
Agentia EBOLI - VILLA GONZAGA, NR. 124 - Mobil: (+39) 320 371 86 26

Alte agentii din tara

Cernavoda
Mobil: (+40) 728 228 106
Calarasi
Mobil: (+40) 728 228 108
Fetesti
Mobil: (+40) 728 228 109